Leon FR Egzoz ucu..

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AYDKRD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AYDKRD

Kayıtlı Üye
IMG_4762.jpg selamlar arkadaşlar.
Altta fotoğrafı olan egzoz uçları 90 mm sanırım bunlar..
Nerde yaptırabilirim? Maslak da görüştüm orjinal susturucu değişmesi gerektiği ve 4 çıkış için susturucu dahil 900 tl fiyat verdiler..
Sadece görüntü için bu 🙂 bana çok geldi. Var mı acaba daha uygun yapacak bir yer? Ya da başka fikri olan.. teşekkürler.

Ekli dosyayı görüntüle 14732 selamlar arkadaşlar.
Altta fotoğrafı olan egzoz uçları 90 mm sanırım bunlar..
Nerde yaptırabilirim? Maslak da görüştüm orjinal susturucu değişmesi gerektiği ve 4 çıkış için susturucu dahil 900 tl fiyat verdiler..
Sadece görüntü için bu 🙂 bana çok geldi. Var mı acaba daha uygun yapacak bir yer? Ya da başka fikri olan.. teşekkürler.
Ankara da yaşadığı için mekan konusunda yardımcı olamam ancak 900 tl çok fazla yarısından daha aza yaptırabilirsin çoğu yerde

Ben geçen ay 75lik tek taraf 200 tl yaptırdım. 90lıklar ise çift taraf 450 550 tl sanırım öyle birşey söylemişti. Yer ise meşhur Kınalı egzoz 🙂
Bende esenler de oturuyorum, istersen bir gün birlikte gideriz. Yeri Güngören de

Arkadaşlar 90 lık sağlı sollu iki taraf da aktif hallettirdim..
🙂 teşekkürler ilginize..

arkadaşlar merhaba bu egsoz işlemi ile ilgili bana yardımcı olur musunuz ?
bende aracı modifiye etmeye yeni başlıyorum.

Detay verir misin ne kadar tuttu işçilik nasıldı isteyen diğer arkadaşlara da fikir verirsin

DUYURU - SeatClubWorld.Com - Sticker Talep Konusu (ÜCRETSİZ) | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye

İletişim ve sticker için profilim de numaram var isteyen oradan da ulaşabilir
Bilgi vericem abi bi foto atayım araba kirli şu an da 🙂 yazıcam hepsini..
[doublepost=1489591101,1489589692][/doublepost]IMG_4770.jpg IMG_4770.jpg Arkadaşlar bahçelievler egzoz market çetin ustada yaptırdım.. paslanmaz 90 mm çıkış..
Susturucu dibinden bağlantı ile 4 çıkış da aktif..
600 tl verdim hepsine.. araba kirli idare edin 🙂

birşey sormak istiyorum.performansta fark ediyormu acaba.ve seste bir değişiklik oluyormu susturucu iptalsiz. Bu arada Hayırlı olsun çok şık durmuş.Allah Kaza bela vermesin

birşey sormak istiyorum.performansta fark ediyormu acaba.ve seste bir değişiklik oluyormu susturucu iptalsiz. Bu arada Hayırlı olsun çok şık durmuş.Allah Kaza bela vermesin
Susturucu iptali değil susturucu dibinden boru çekmek..
Ses de değişim yok sustucudan alındığı için kaynağı..
Performans konusu etkisi %0000'1 değildir herhalde🙂

Geçenlerde bende fiyat aldım Carfashion'dan 850 tl fiyat verdi. Bomba gibi maşallah hayırlı olsun .

39,142Konu
763,881Mesajlar
21,920Kullanıcılar
berat.soylu_Son üye
Geri
Üst Alt