Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon FR arıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Puanları
48
Düşündüm taşındım çareyi yine Seat'da buldum. Leon FR arıyorum arkadaşlar bilginize..
 

mfb

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eyl 2009
Mesajlar
1,332
Puanları
38
boşver fr'ı temiz favorit bulup favorit alıcam ben sana swaplarız bide onu 2.0 tfsi motor koyarız :D:D skodacı seniii!
 

DOUKAN

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
3,409
Puanları
48
Alternatif çok Alp Sahibinden'de...
 

ismaiL

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
1,150
Puanları
38
Alp ben hala VRS'nin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum...
 

mfb

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eyl 2009
Mesajlar
1,332
Puanları
38
alpcim şaka bi yana fr iyi seçim çünki vrs'i 1-2 sene kullandıktan sonra satarken çok sıkıntı çekicektin. en azından fr ı 1 sende satarsan ben alırm :D
 

mayham85

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,915
Puanları
48
Alp ben hala VRS'nin daha iyi bir tercih olacağını düşünüyorum...
ismail alp in istediği rs e ben ekspertiz yaptırdm ankarada. fiyatta anlaşamadılar hatta şuan rapor masamda hatasız yazıyor araç için.

valla ne yalan söyleyim octiyi çok severim ama hiç içimede sinmedi o araç.
 

can

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Ağu 2009
Mesajlar
1,360
Puanları
38
bir iki ay önce düşünseydın bunu Alp yeşil fr vardı 42 bine full+full =) gerçi şimdi gene var ama ne kadar bı kendın bak ıstersen , belkide bakmışındır =)
 

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Puanları
48
ismail alp in istediği rs e ben ekspertiz yaptırdm ankarada. fiyatta anlaşamadılar hatta şuan rapor masamda hatasız yazıyor araç için.

valla ne yalan söyleyim octiyi çok severim ama hiç içimede sinmedi o araç.

Araba temiz o konuda kuşku yok. Yalnız adamın son dakkada cayması ve fiyat yükseltmeye çalışmalı gerdi beni. Arabadan soğudum.

---------- Post added at 01:17 ---------- Previous post was at 01:16 ----------

kolay gelsin alp hoş olur
Sağol abi..

---------- Post added at 01:20 ---------- Previous post was at 01:17 ----------

Alternatif çok Alp Sahibinden'de...
Doğu düşündüğün alternatifleri bana pm atarsan sevinirim belki işime yarar :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt