Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Far kendiliğinden sönmüyor.

o özellik eve kadar izleme Soner:) arabaya kadar izleme olsaydı birde tam olacaktı:) fiat serilerindede aynıydı slektör yapıp inersen farlar belli bir süre açık kalıyor hatta her selektör yapışında 10 yada 20 sn ekliyor aydınlatma süresine leon da da öylemi?

:) demi ya evden arabaya kadar değil puhaha evet leonda da aynı
 
Faruk abi ben bu yüzden autoshowa gidiyorum zaten.. Seneye aracı değiştiricem artık zevk almamaya başladım araçtan.. Auto bile yok bizde ya öküz öküz davranıyo artık doğuş oto.. kararan iç dikiz yok neler yok.. sıkıldım arabadan... Yeni kasa focusa bakacağım...

patron bozma bu kadar moralini yaa :eek:key: yoksa yok kararan dikiz aynası :D :D
 
Sonradan far sensörü takılıyor mu acaba servis kanallı? hepsiburadada cenmax diye bir link verilmiş başka bir başlıkta ama yaptıran var mı nasıl oluyo bilgi yok. kafayı yicem ya aynen 2011 model araç alıosun parasını veriyim far sensörü yağmur sensörü vs vs olsun desen 3 aya gelir diyolar. Ellerindeki stoğu eritmek için boş arabayı dolu diye veriyorlar. Şunu yaptırcam diyorum garantisi gider diyolar siz yapın diyorum biz yapamayız diyolar. Servise acayip küfrediyorum, satarken yapılır dedikleri şeyleri şimdi yapamayız diyolar. Garantisi bitsin aracın her tarafıyla oynayacağım. 3 günde arabadan soğuttular.
 
Ya onu da geçtim arabada farları açık bırakıp çıktıktan sonra kapıyı kilitleyince parklar açık kalmasın bari. Parkları açık bırakmak istesem bi sola çeviririm. Yok mu bunun bir çözümünü bilen arkadaşlar? Daha kaskosunu yaptırmadan bir duvara gircem sinirden.
 
megane larda da selektör ile aktif oluyor
her selektör + 15 saniye
max 8 selektör limitli
 
Leon'da da mı +10sn ekliyormuş? İyi oldu bunu öğrendiğim=)
 
Geri
Üst Alt