Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Far kendiliğinden sönmüyor.

parkları açıp inip kapıları açma tuşuna basarsan kısalar yanar kitlediğinde de söner..parklar açık kalır ama..
açık ya da auto'da bırakırsan kendiliğinden söner kitleyince..sanırsam 30-40sn. olması lazımdı süresi..açtığın zaman da yanar kısalar yine..
 
eyvallah ardkaşlar iki secenegide denicem teşekkürler ilginize iyki varsınız..:eek:
 
şu donanım konularını okuyunca arabaya deli olmaya başlıyorum. çok fazla kalmayacak galiba bu araba bende dişime kan değdi bi kere, yeni focuslar gelsin sedanı beğenirsem yada jettayı beğenirsem her an deliliğim tutabilir.
 
Faruk abi ben bu yüzden autoshowa gidiyorum zaten.. Seneye aracı değiştiricem artık zevk almamaya başladım araçtan.. Auto bile yok bizde ya öküz öküz davranıyo artık doğuş oto.. kararan iç dikiz yok neler yok.. sıkıldım arabadan... Yeni kasa focusa bakacağım...
 
focus, genelde kiralık araç firmalarının aldığı, satarken yüksek km araçların yoğun olması ile km sorunu yaşamayacağım bir model. o yüzden bu model bana daha cazip geliyor fuarda bende iyice inceleyecem onu.
 
2009dan sonra herşeyden çalmışlar. Tam vaktinde almışım aracı herşey war. auto, xenon için ii diil tez kesilir.
 
akşam kapıları açma tuşuna bastıgımda farlar yanmıyo böyle bi özellik varmı :) bide 2011 model ha :)) :p
 
o özellik eve kadar izleme Soner:) arabaya kadar izleme olsaydı birde tam olacaktı:) fiat serilerindede aynıydı slektör yapıp inersen farlar belli bir süre açık kalıyor hatta her selektör yapışında 10 yada 20 sn ekliyor aydınlatma süresine leon da da öylemi?
 
Geri
Üst Alt