Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar 2016 125 bg fr siparis vermistim gelmesine az kaldı arabanın coilover falan düşünmüyorum şu anlık bu araci yaylari kesmeden preslemeden hangi yay en fazla basıyor 5 cm olarak varsa resim ve tavsiye veririmisiniz teşekkürler
Geçen sene golf 6 almıstm bastm spor yayla ole bisi olamadı sonra polo alfım onuda bastm hic garanti dsi kalmai zannetmiyorum yayla garanti disi kalınacagını
Bastığın için garanti dışı kalmıyor ama çukurlara girip ya da ona benzer bir şey olursa ve iç aksamın zarar görürse yay takıldığı için garantiden çıkmış oluyor. Hangi yay ne kadar basıyor onu bilmiyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.