Onur Bey sordurursaniz çok memnun olurum şimdi araçla yola çıkmaya korkuyorum misafirlerim var evde bir yerı gezdiremedik?Merhaba, mekatronik problemi genelde silkeleme titreme ile başgösterir. Ve maliyetlidir. Fakat araç servis bakımlıysa genelde garanti kapsamında değiştirirler. Çok emin olamadım. İsterseniz hata kodunu sordurayım
Onur Bey sordurursaniz çok memnun olurum şimdi araçla yola çıkmaya korkuyorum misafirlerim var evde bir yerı gezdiremedik?
Araç servis bakımlı ama bazı forumlarda arkadaşlar servislerin keyfi karar verdiklerini söylüyor yani servis bakımlı bile olsa bütün masrafı bize yüklüyorlarmis böyle bir durumda ne yapmaliyim acaba bu arada ilginiz için teşekkürler gerçekten.
İnşallah dediğiniz gibidir.Servisi randevu almak için aradığımda onlarda öyle demişti sonra bu viteslerinde yanıp söndüğünü gösteren bir video attım mekatronik olabilir dediler tekrar çarşambaya randevu aldık işte90 bin km ye yaklastigi icin cikmis bnce servis isareti
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Teşekkürler çok sağolunMerhabalar, sordurdum haber bekliyorum. Gelince paylaşacağım. Tekrar geçmiş olsun