Octopus Vulgaris
Kayıtlı Üye
Dün günübirlik Abant' a giderken Cruise Controlü 120 km/h sabitledim araçta 4 kişi var kalorifer açık, lastikler Nokian W+ yakıt tüketimi videoda.
CC yerine kendim yapayım dedim ama ayağıma hakim olamıyorum ki, bastıkça gidiyor meret 🙂Güzel değer yazlık lastik ile aynı durumda daha fazla düşer ben 3.7 gördüm 4 kisi full bagaj fakat sabitleme işini kendim yaptım daha az yaktiriyor
Gerekli olduğunda bende basarim abi ama genelde ben 140 gibi tutuyorum hizimiCC yerine kendim yapayım dedim ama ayağıma hakim olamıyorum ki, bastıkça gidiyor meret 🙂
Abi radar kısmet biraz ben 220 ile edirneye gittim hiç denk gelmedi 127 ile girdim ama ceza yazmadı yani biraz şans lazımEn iyisini yapıyorsun kardeş, hem tehlikeli hem de cebe zarar ama insan torku hissedince de tutamıyor kendini hele de 3 yıl Linea kullandıktan sonra. 🙂 Fakat en doğrusu 133'ün üzerine çıkmamak malum radar meselesi.
127 de zaten ceza yok 120 azami hızın % 10 üzerine çıkılabiliyor, ona da sollama için izin verilmiş. Geçen yaz ben de eski arabayla 160-170 geldim Antalyadan, yol radar doluydu ama bende dedektör olduğu için radar sinyalini alınca 120'ye düşerek girmedim hiç radara ,işi şansa bırakmadım yani 🙂Abi radar kısmet biraz ben 220 ile edirneye gittim hiç denk gelmedi 127 ile girdim ama ceza yazmadı yani biraz şans lazım