Leon 1.6 TDI DGS & A3 TDI S.trnic

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan satli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
punto 1.4 turbolusu var, 150-160 beygirlere rahat çıkartıyorlar, ondan denk gelmiştir. İyi ki frene ihtiyaç olmamış, o zaman seni kesin 4 boy geçerdi, ambulansı da sen çağırırdın.

karsılastırma seklı yanlıs olmus,roll flan yapsanıza eyvallah ama arkadan akıtarak gelıyor adam onu gorup gaza basıyosun senı gecmesı cok normal

• Beğen
Reaksiyonlar: PORO
Adam senden önce gaza yükleniyor,sen ise onu görüp basıyorsun..Bu durumda sana çok fark atamaz ama seni geçmesi normal bence...

punto 1.4 turbolusu var, 150-160 beygirlere rahat çıkartıyorlar, ondan denk gelmiştir. İyi ki frene ihtiyaç olmamış, o zaman seni kesin 4 boy geçerdi, ambulansı da sen çağırırdın.

şimdi baktım punto evoydu ve büyük ihtimalle 1.4 multiair'dı. 105hp likleri var onun. Bendeki 18'ler son hızı hafif kestiği için öyle gitmişizdir 150-160hp olsa göremezdim bile 🙂

bnm araç geçer o a3 ü muratkardeşim sen biliosun farklı gidio bnmki 😀 şimd dhada iyi oldu 200 görüo digitalde 😀

aktarmak istediğim şeyler o beni geçti ben gitmedim değil sadece ufak çaplı fark var olay bu zaten 1.6 TDI aracı hız yapmak için almak saçma tamamen öğrenci usulü olsun diye aldım yoksa mini S alırdım 🙂

Leon larda bile 3 farkli motor var 1. 1.6 tdi e ecomotive 2. 1.6 tdi ecomotive 3. 1.6 tdi spor leo style alirken bunlara dikkat etmek lazim 3 motorda 105 lik ama yinede kalkislarda hizlanmada max hizda farkediyor

türkiye de böyle bişi yok bu da yeni mi çıktı ???

39,145Konu
763,893Mesajlar
21,927Kullanıcılar
emrecrkcSon üye
Geri
Üst Alt