Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.6 Stylance bu araç alınır mı?

siyahbaz

Kayıtlı Üye
Katılım
31 Tem 2019
Mesajlar
6
Yaş
29
Öncelikle merhabalar.
Forumda yeni bir üyeyim.
2.el Leon 1.6 Stylance almayı düşünüyorum fakat bir araçta kafam takılı kaldı almak istiyorum pek bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim.
Araç 2007 model olup Benzin & Lpg dir. Satıcı komple temizlik boyası atıldığını söylüyor ve sağ ön çamurluğu değişmiş.
2000 tl tramer (hasar) kaydı var. Bütün alt bakımları değiştirilmiş. Ayrıca aracın ön kaputunu modifiye amaçlı değiştirdiğini söylüyor. 5000 tl masraf etmiş. Bir de aracın dış tavan kısmında çok az bir şekilde boya kalkması var.
Fiyat olarak 38.000 tl diyor. Sizce bu araç alınır mı alınmaz mı? Ona göre ilk aracımı almak istiyorum. İlgilerinizden dolayı teşekkür ederim.

1.PNG
 
Son düzenleme:
Komple temizlik boyası atılmış deniyor, tavanda boya kalkması var. Biraz şaibeli. Kaput değişik. Her ne kadar zevk için olsa da siz satarken sıkıntı yaşarsınız, anlatamazsınız. Aracın piyasasını bilmiyorum. Eğer değerinin altında ise düşünülebilir. Neticede Leon. Güzelce bakın, baktırın, içinize sinerse alın.
 
Çoğu ülkede arabada hiçbir sıkıntı olmadığı halde boyası eskidiği için komple yeniden boyuyorlar. Ya da kaza bile yapmış olsa şaseden tutunda farına kadar en iyi şekilde düzeltip tamir ediyorlar. Orada yaşayan insanların ahlakla ilgili karşısındakinden bir şüphesi olmadığı için tamir edilmiş, boyanmış arabaya biniyor çünkü iyi yapıldığını biliyor. Satarken de kimse saçma sapan fiyat kırmıyor. Şimdi gelelim madalyonun öteki yüzüne, güzide ülkemizde adam arabayı satarken kapı altında sürtmeden dolayı keyfe keder avuç içi kadar boya var diye satıyor sonra bir araştırıyorsunuz arabada airbaglerin ve emniyet kemerlerinin hepsi dirençle kandırılmış. Hatta arabanın yarısı başka arabaya ait bile olabiliyor. Para kazanamama korkusu Allah korkusunun önüne geçiyor. Siz arabayı kontrol ettirdiyseniz detaylı bir şekilde, satarken de çok önemli değil diyorsanız alın ve iyi günlerde kullanın.;)
 
malesef ben alma demek zorundayım.. umarım qec kalmamışımdır..
 
Tam elde kalacak bir aracmis, gecmisi saibeli ve fazla afilli araclar pek guven vermiyor bana. Almadiginiz isabet olmus.

Arac sag onden guzel bir kaza gecirmis camurluk degismis sol far degismis, kaput zaten degisik. Bu aracin 2000 tllik bir trameri olmasi imkansiz.
 
Geri
Üst Alt