Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon 1.4 tsı & mıtsubishi lancer 1.6

leon kullanmış, lanceride ayrıntılı incelemiş biri olarak olarak kesinliklee leon..
 
Kuzenimde 1.5 Lancer var Araci süzdüm bildigin teneke Leon'la kiyaslaman bile hata :) ve suan kuzenim satior Lancer'i Leon aL derim..
 
1.6 turbosuz araçtan uzak dur derim trafikte hep geri kalırsın şahinler sollar gider=)
 
Konfor ve hacim istiyorsa Civic alsın ama otomatiğinden bir şey beklemesin. Diğer türlü Leon.
 
farklı araçlar olduğu için sağlıklı kıyas yapılamaz. sedan araç alıyor olsam lancer iyi bir seçenek. kasa çok iyi, marka güvenilir. fakat hatchback için leon en iyi tarcihler arasında.. gerisi bütçe meselesi:)
 
Bende leonu almadan önce bütçem dahilinde bakabileceğim bütün araçalara baktım..en yaklaştığım ford focustu ama ondada birşeyini gördükten sonra yuh dedim alınmaz bu araba..lancer a da baktım aynen bir arkadaşın dediği gibi kaporta kalitesi zayıf geldi ve nette yaptığım araştırmalarda motorunun ve ses izolasyonunda sorunlar olduğunu okuduktan sonra seçeneklerimden elemiştim..ayrıca o fiyatı piyasaı olmayan bir arabaya vermekte ne kadar mantıklı onu düşünmek gerekir.buna mazdada dahil..
 
Geri
Üst Alt