Hocam Öncelikler hayırlı olsun kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı dilerim...
3 Ay önce bende aynı aracı aldığım için sana bilgi verebilirim. Önce performansla başlayalım...
Aracın 1.2 Motor olduğuna hiç bir arkadaşım inanamadı şaka yaptığımı düşündüler... Genel kanı 1.2 Motor cansızdır kasayı kaldırmaz, Klimayı açınca çekişten düşer v.s
Ama Kesinlikle Kontağı çevirdikten sonra böyle olmadığını göreceksin. Gayet seri, Hızlanmaları güzel, Sürüşü keyifli bir araç performans konusunda 1.4 kadar olmasada seni tatmin edeceğine eminim...
Araç aşırı sessiz ışıklarda falan ilk zamanlar araç stop etti zannedebilirsin 🙂 Motor konusunda kuşkun olmasın emin ol Turbonunda etkisiyle tatmin edici bulacaksın...
Yakıt durumuna Gelirsek 1.4 Kullanan arkadaşlar pek fark olmadığını söylüyor Ama ben kendimden örnek vermem gerekirse dur kalk sıkışık trafik full şehiriçi 1 full depoyla 700 km gidebiliyorum, karma kullansam biraz daha gider diye düşünüyorum...
Anlık ortalamalara baktığım 6.8 - 7.0 arası gidip geliyor...
Başka sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olurum hocam tekrar güle güle kullan hayırlı olsun...🙂