Aracınızı aldınız, yan koltuğuna eşinizi dostunuzu arkadaşınızı oturttunuz. bu araba 1,6 deseniz çok rahat inanacaktır. O derece seri bir araç. Daha önce leon kullandın mı bilmiyorum ama ben kullanmamıştım. İlk direksiyona geçtiğimde bu arabanın kayarak gittiği hissine kapıldım. Bir önceki aracım dizeldi, ve emin ol ilk 2-3 gün aracın çalışır durumda mı yoksa stop mu etmiş anlayamadım🙂 normal kullanımda motor sesi duymuyorsun bile. Ancak gaza yüklendiğinde homurtu sesini duyduğunda insanın içi bi garip oluyor. Yakıt tüketimine gelince; 7.5 lt/100km. civarında benimki şuanda ve 1650km oldu. (1,5 ay) Bu arabanın en önemli olayı yakıt tüketimi tamamen senin elinde; spor kullanırsın yakarsın, gaza hafif dokunursun yine gider ama az yakarsın. ama emin ol homurtu sesini duymak için ara sıra gazı kökleyeceksin. Ses sistemi gayet başarılı, vites geçişleri kemikli ve çok hoş. Direksiyon tam olarak araca hakim olmanı sağlıyor. Aracın arka koltukları okadar geniş ve rahat ki bir önceki sedan aracımdan daha geniş. Kaputu açtığında çok büyük birşey bekleme, elektrik motoru gibi bir motor, bölgenin sadece yarısını doldurmuş sana bakıyor oalcak... Diceksin ki ben bu motorla nasıl ivmelenip hız yapabiliyorum🙂 sonradan anlıcaksın Volkswagen teknolojisi bu olsa gerek diye🙂🙂