[h=4]:[/h] | ||
[h=4]:[/h] | ||
| [h=4]Adres[/h] | [h=4]:[/h] | [h=4]İncirli Caddesi Ahu Sokak No:15-2/B Bakırköy-İSTANBUL [/h] doğuş la anlaşmasını kendisi fesh etti 15,000 bakımın 200 tl yi geçmez burda ayrıca yol bilgisayarınıda bakım yapıldı diye sıfırlar işçilikleride hatasızdır!! ben komple motor değiştirtdim gayet memnunum ! artı işçilik ve parça garantisi veriyorlar! |
rakadaşı oraya yönlendiriyorsun ama eyer orda bakım yaptırırsa aracı garanti dişi kalır lütfen bunlarıda göz önünde bulundurulalım.seat almar a gitmeni öneririm
:
:
Adres
:
İncirli Caddesi Ahu Sokak No:15-2/B
Bakırköy-İSTANBUL
doğuş la anlaşmasını kendisi fesh etti 15,000 bakımın 200 tl yi geçmez burda ayrıca yol bilgisayarınıda bakım yapıldı diye sıfırlar işçilikleride hatasızdır!! ben komple motor değiştirtdim gayet memnunum ! artı işçilik ve parça garantisi veriyorlar!
[TD="align: left"] Tel
[/TD]
[TD="width: 13"]:[/TD]
[TD="width: 164, align: left"] (0212) 660 00 10 (pbx)
[/TD]
[TD="align: left"] Fax
[/TD]
[TD="align: left"](0212) 660 02 67[/TD]
[TD="align: left"] E-mail
[/TD]
[TD="align: left"] [/TD]
seat almar a gitmeni öneririm
:
:
Adres
:
İncirli Caddesi Ahu Sokak No:15-2/B
Bakırköy-İSTANBUL
doğuş la anlaşmasını kendisi fesh etti 15,000 bakımın 200 tl yi geçmez burda ayrıca yol bilgisayarınıda bakım yapıldı diye sıfırlar işçilikleride hatasızdır!! ben komple motor değiştirtdim gayet memnunum ! artı işçilik ve parça garantisi veriyorlar!
[TD="align: left"] Tel
[/TD]
[TD="width: 13"]:[/TD]
[TD="width: 164, align: left"] (0212) 660 00 10 (pbx)
[/TD]
[TD="align: left"] Fax
[/TD]
[TD="align: left"](0212) 660 02 67[/TD]
[TD="align: left"] E-mail
[/TD]
[TD="align: left"] [/TD]