Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon İç sürkülasyon yardım

xcoderx

Kayıtlı Üye
Katılım
29 May 2010
Mesajlar
177
Merhaba arkadaşlar:

Leon aracımdaki iç sürkülasyon modu düğmesi sadece kalorifer veya klima sistemi aktifken basılabiliyor.Dolayısı ile kalorüferi kapadıgımda dışarıdan hava girmesini istedigimde düğme aktif olmasıgından basılmıyor ve hava alıyor.

Kalorifer sistemini açıp bastıgımda sirkülasyon çalışıyor fakat en az 1 kademede olsa hava üflendiğinden bir anlamı yok.

Benim istedigim kalorifer kapalıyken sirkülasyonu açabilmek ki bütün araçlarda böyle ama leonda neden böyle değil, önemli bir hatamı yoksa?
 
amacınız dışardan hava almayı kapalı tutmaksa tuşa bastıktan sonra havalandırmayı kapatırsanız zaten öyle kalır..şuan emin değilim kontağı kapattıktan sonra otomatik olarak resetleniyo gibi bişi o nedenle klimatronik kapalıyken dışardan hava istemiyosanız, her çalıştırmadan sonra dışardan hava alımını kapatıp kaloriferi kapatabilirsiniz tekrar..

kitapçıktan "klimatronik" kısmını incelerseniz daha net bilgi alırsınız zaten..
 
kitapçıkta klimatronik kapalıyken kullanılmaz vs bahsetmiyor. sirkülasyon dügmesine basıp klimatronigi kapatınca hava geliyor havalandırmadan
 
off'a basmadan havalandırmanın debisini düşürme tuşuyla kapatıp bi de öyle deneyin..o da olmazsa olmuyodur zaten..
 
Geri
Üst Alt