Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lenso D02 Jantlarımı Satıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hmm anladm.. Bilgi için teşekkürler.. İlerde lazım olur ;) ama yinede leona jant değiştirmişken bunları takmam :) 18'den düşmem.. Konfor yanlısı değilim zaten araç dediğin sert olucak :) O yüzden bunları satıp coilover yada eibach sport-system suspansiyon seti.. jant ve lastik almayı düşünüyorm :)
 
Leon'a 18" çok daha hoş olacaktır tabiki :)
 
Corsa'da 17 küçük geldiyse bana.. Leon'da 17yi düşünemiyorum.. Üstünde 16larla geliyo nasıl 2-3 ay öyle bincem diye düşünüyorum ben :)
 
Corsa'da 17 ufak geliyosa Leon'a 19" al madem :)
 
19'da istanbul yollarında çekilmez ya.. yamalar tümsekler çukurlar zaten onlardan kaçmaktan yoruluyorum... :) bide sürtme problemi yaşarımm.. :)
 
Çamurluğun içini biraz aldırırsın olmadı. Ulukan var İstanbul'da sarı Cupra'sı var. Onda 19" jantlar var, çamurluğun içini biraz aldırmış bildiğim kadarıyla.
 
ulukan'ın aracı okudum arkaya binilince sürtüyomuş.. 18 iyidir ya.. Yeni cupra jantlarına göz diktim şuan :) seatın sitesinde var.. A5 jantı gibi :) onu düşünüyorum..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt