Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lastik tecrübleriniz.

Cahilliğimi bağışlayın v performans anlamına mı geliyor? Good year öneriyorsunuz anlaşılan bir toledo kullanıcısı olarak. Yanlış hatırlamıyorsam fiyatı mich. e göre daha uygundu. Dunlop kullanan varmı arkadaşlar???

good year bence fiyat performans açısından çok iyi bir üretici.dunlop hiç kullanmadım bilgim yok. V serisi lastikler H serilerine göre dah yüksek hızlara çıkma poansiyeline sahip. ama H seriside 200 civarı idi yanlışm yksa ki 1,6 toledo da çıksa çıksa o hıza çıkar :)
 
arkadaşlar hızla birlikte aracın ağırlığıda önemli burada fabrika çıkış ı eminim v serisidir...h serisi yumuşak ve daha ucuz fakat lastik ömrü bir o kadarda kısa olacaktır.
 
Emin değilim ama bir arkadaş orjinal fabrika çıkışı lastiklerin bridgestone turanza olduğunu söylemişti araçla ilgil elimde herhangi bir doküman yok başka hangi ebatlar uyabilir aceba?
 
üstündeki lastikte hız kodu neyse aynısından almakta fayda var bence..
 
Lassa IMPETUS 2 205/55/16 91 V Evet listeye bu da eklendi 140 liracıkmış
 
Cezmi bey bu fiyatlar net fiyatları bayiden sorunca lassaya 160 demişlerdi. Nadiren hız yaparım, yol tutuşu , viraj performansı iyi çabuk aşınmayacak gürültü yapmayan bir lastik önerisine açığım marka fark etmez ha birde ucuz olsun :)
 
ben ilk defa Lassa kullanıyorum şuan..
Impetus Sport istediğiniz ebatlarda fiyatları nası bilmiyorum ama beklediğimden çok daha iyi çıktı..Lassa'ya da bakın bence..

bir arkadaşımın bmw 1.18 inde de lassa impetus var 18". İlk gorduğumde taka taka lassa mı taktınız bmw ye demiştim ama sonra hoşuma gitti:)
 
ben de Lassa ne ya almam diyodum.. :D :D :D :D
 
Geri
Üst Alt