Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
205 55 R16 kış lastiği + orijinal jant arıyorum. Jant değişikliği yapacak olan arkadaşlar satmak isterse alabilirim. Kış lastiği + jant ya da sadece jant.
orjinal 16" jantlar var. üstlerinde malesefki orjinal dunlop lastikler var. jant lastik olarak satma niyetindeyim. 17" için. Kış lastiği olmadan düşünmezmisiniz. araba henüz 500 km bile yapmadı... jant ta lastikte sıfır gibi.
orjinal 16" jantlar var. üstlerinde malesefki orjinal dunlop lastikler var. jant lastik olarak satma niyetindeyim. 17" için. Kış lastiği olmadan düşünmezmisiniz. araba henüz 500 km bile yapmadı... jant ta lastikte sıfır gibi.
kış lastiklerinde kullanmak üzere 15'' çelik jant düşünürsen ilandaki takıma bakabilirsin
orjinalınde 15 65 195 kış lastiğiyle aynı çapı yakalıyorsun, hem 15'' kış lastiği fiyatlarıda 16 dan yarı yarıya ucuz
Arkadaşlar 16" dışında ilgilenmiyorum, ilginize teşekkür ederim. Modellerinin adını bilmiyorum şu 5 kollu veya 7 kollu olan orijinal jantlardan arıyorum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.