Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Lastik Ebatları

arkadaşlar 215/45/17 de sürtme yaşanır mı? bu şekilde takanlar var mı ?
 
cvp veren yok galiba =) eski mesajlara da baktım benim de ilgilendiğim bir konu bu ?? :rolleyes:
 
ewt onu biliyorum da ben 45 yanak alırsam -3,5 yay ile sürter mi onu bilmiorm.
 
Valla 15' orjinal jantlarla hatta 195 60 15 lastik almama rağmen konfordan süspansiyondan çok şikayetçiyim ön düzen yaptırıp duruyorum, 17' jantlarla nasıl rahat ediyorsunuz anlamıyorum :D

Arkadaşım yeni Megane aldı bir günlüğüne değiştirdik, araba çukur tümsek bana mısın demiyor gram ses yok. Aynı hergün geçtiğim yollardan geçtim, Cordobanın taaaaak diye geçtiği yerlerden sallanmadan çıtı çıkmadan geçiyor.

Acilen kurtulmam lazım bu arabadan :D
 
ewt ben de de küt kütt vuma sesi meşhur ztn. daha taktırmadım jantları. ama takacağım advan rs gümüş yada lenso düşünüyorum. ibiza lenso adlı konuda belki fotolarını görmüşsünzdr. :)
 
Bence sorularını tek bir konu altında sorduğun takdirde cevap alman daha kolay olacaktır :) Bizim açımızdan da takibi daha kolay olur sanırım.
 
Forumdaki bütün jant lastik konularını hortlatmadaki amacı anlayamadım da o yüzden :)
1 konu açıp altında bütün soruları sorarsan hem herkes daha rahat yardımcı olur hem herkes açısından konu takibi rahat olur. Demek istediğim bu. Yoksa forumdaki herkes her zaman her konuda yardımcı olmaktan zevk duyar.
 
Geri
Üst Alt