Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kubica kararını 'çok yakında' verecek

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Robert Kubica, gelecek yıl planlarına ilişkin çok yakında bir karar vermeyi umduğunu belirterek, Pazartesi günü Renault davasında yaşanacakların, kararında etkili olacağını ifade etti.

Polonyalı pilotun, Renault'dan iyi bir teklif aldığı tahmin ediliyor. Ancak Kubica, Renault'nun gelecek yıla ilişkin durumunun ne olacağını görmek istiyor. Bunun için de 21 Eylül'dek FIA oturumundan çıkacak sonucu bekliyor.

Olumsuz bir netice çıkması halinde Kubica'nın Williams opsiyonunu da değerlendirme imkanı bulunuyor. Grove merkezli takım, gelecek yıl Brawn GP'ye katılması beklenen Nico Rosberg'in yerine üst düzey bir pilot arıyor.

Ancak Kubica, Renault F1 takımının geleceği netlik kazanıncaya kadar kesin bir karar vermeyeceğini söyledi. Bununla birlikte, bu konudaki kararının çok fazla zaman almayacağını da ifade etti.

Sürücü piyasası konusunda, sezonun kritik bir döneminde bulunduklarını kaydeden Kubica, "Nerede bulunacağım konusunda henüz net bir işaret yok. Fakat umarım çok yakında nihai bir karar verir ve nerede yarışacağımı öğrenirim" dedi.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt