Sezgin ibizayı satıp 2 sene beklersen ve yükseliş grafiği iyi bir firmaya denk gelebilirsen sana Cupra serisi bile aldırır ama yapmanı tavsiye etmem. o grafiği yakalayabilecek firmayı çok iyi tanıyorsan hemen sat hatta değeri altında bile satabilirsin. Ben martta hissetmiştim dibe geldiğimizi ve hiç yapmadığım kredi kart limitlerimi de doldurmuştum nerdeyse. İştan atılmasaydım şu anda Cupra bile konuşmuyor olacaktım ama kirz teğet geçince düşündüklerimi malesef yapamadım. Kımet olmayınca olmuyor işte.
Mehmet, Gübre fabrikası yükselişte en az değer kazananlardan. Fabrika sürekli zarar yazıyor ama yükselemiyor. Ufaktan ufaktan bundan da nemalanmak lazım. 7-8 civarı maliyetle tekrar 60ları görene kadar 2 kere de bölünürse intikamını çok iyi alabilirsin. Ben 22 civarı bişeyden almıştım bölünme öncesi, maliyetimi 6 küsürlere getirdim ve marttaki gelinen dipte en az kazandığım firma Gübre oldu. Aygaz'dan sonra Gübreye de biraz yatırmak istiyorum. Pazartesi hesabı toplayabilirsem ipek ve kozadan biraz mallanmak istiyorum bakalım, kısmet diyelim.
Kemal kısa vadede kesin getiri istiyorsan sen buralardan uzak dur abicim, bu işler acele işler değil malesef. Zararın ardından hop nolduk zarar yazıyor büyüyor deyip panik yapacaksan zaten baştan kaybetmiş olursun. Burası sabır ve istikrar isteyen bir düzen, o bende yok diyorsan bu ticaret bu yapıya aykırı.