Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kolçak arayışı illallah ettirdi!

Merhaba arkadaşlar, yeni kasa Ibiza (1.0 95 style) sahibiyim. Aracına kolcak taktirmak istiyorum ancak servis çok fiyat çekiyor. Bizim araca uyumlu veya kaliteli bir kolçak arayisim var. Yardımcı olabilir misiniz?

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

2012 kasa ibizama bardaklığa geçmeli kolçak aldım. Belki 3 sene belki daha fazladır hiç bir sıkıntı olmadan kullandım. Yeni kasa için varsa bakın derim.
 
Benim araçta mevcut eski sahibi serviste taktırmış 750 tl ye. Servis sizden ne kadar istiyor eğer fiyat farkı çok değilse orjinal taktırmanızı tavsiye ederim. yan sanayi ürünler gerek kullanım gerekte ömür bakımından sağlıklı olmuyor.
 
2010 model ibiza için kolçak önerisi olan varmıdır acaba arkadaşlar.
 
2015 model


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Allah rızası için link verir misin?
2020 model aracım. Yeni kasaya uygun internette bulamadım
arkadaşın aracı eski kasa bizim kasalar için yok gerçekten ben de sinir hastası olacağım vw polo seat arona hepsinin kolçak aynı ama piyasada yok
servis 1300 tl fiyat çekiyor şubat ayında 650 ydi. bulamıyorum delirmek üzereyim.

Bu arada Orjinal ürünün kodunu bile buldum :6F0061123XU2

yurtdisindan getirmeyi bile düşündüm sonra kurlar iyice uçtu.
 
Geri
Üst Alt