Kocaeli ve Sakarya Bölgesinden Kimler Var Toplanalım...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan PATRON
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 da çıkarsam 6buçuk gibi çarşıda olurum

iş çıkışı gelirsin o zaman kaynaşırız 🙂

bayramdan sonra haftaya bende gelebilirim

abicim her zaman bekleriz..

Biliyorum 😀 bugünde senin oralardaydım 6 gibi döndüm 😉

Serhat Bandırma'dan dönerken ben 9 da geldim. Gelirken İzmit taraflarında bir olay yaşadım telefonda, bu yüzden arayamadım çok acil bir şekilde eve dönmek zoruda kaldık kusura bakma..

oda iyi sıkıntı olmaz güzel saat 🙂

dün günlerden neydi serhat,,?

Ne o dününümü kaybettin 😀 Uyar sana gün ve saat dimi ?

farketmez biliyosun siz çağırın gelirim ben... fırat,,şükrü,,murat,,mehmet,,taylan,,yusuf,,ertan bunlarıda telefonu var..çağıralım gelsinler! beni kıramazlar 😀

farketmez biliyosun siz çağırın gelirim ben... fırat,,şükrü,,murat,,mehmet,,taylan,,yusuf,,ertan bunlarıda telefonu var..çağıralım gelsinler! beni kıramazlar 😀

Kardeşim ben seni hiç kırarmıyım 🙂

Yanlız patron bak sen bizi ihmal ediyosun ona göre 😡 Öyle yurt dışındaydım falan yemez yani... Bi güzellik düşünürsün artık :d

Çok duygulandırdın beni 😀 çağırınca gelirmiş 😀 dün oralardaydım ama eşim yoktu hasan falan vardı yanımda bide sen şimdi izin alamazsın diye çağıramadım 😀 Senin işin zor Kıvançcım Kılıbık olmak zor iş 😀

Çok duygulandırdın beni 😀 çağırınca gelirmiş 😀 dün oralardaydım ama eşim yoktu hasan falan vardı yanımda bide sen şimdi izin alamazsın diye çağıramadım 😀 Senin işin zor Kıvançcım Kılıbık olmak zor iş 😀

Nassııı yani ???? 😀

sen çağırmayı dene bi kardeşim.. gelip gelememek bana kalmış.. dün tostumu yedim bekledim aramanı ama aramadın ???

finaller bitsin belki izmite bir günlük git gel yapabilrim 🙂

sen çağırmayı dene bi kardeşim.. gelip gelememek bana kalmış.. dün tostumu yedim bekledim aramanı ama aramadın ???

Bu çarşamba beraberiz kardeşim! Patronda ayarlasın hepberaber bişeyler yapalım acısını çıkaralım 😉 ben yengeden izin alırım rahat ol sen 😀

bi sen eksiktin olm sende gel ilk 11 i kuralım.. kamera getir yanına serhatı kartalla nasıl geçiyorum kaydet kanka 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
39,130Konu
763,845Mesajlar
21,886Kullanıcılar
engin78Son üye
Geri
Üst Alt