Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu fotoğraf eklemeye bi kısıtlama gelirse çok iyi olucak aslında 🙂
Ufak ufak thumbnail mıydı neydi, o halde eklensin resimler, isteyen istediğine tıklayıp büyütsün. Sayfalar, konular açılmak bilmiyo böyle.
640*640 ekledim 😕 imageshack tan yükledim benim minibook açıyo fotoları minicik 1gb olmasına rağmen sizde neden açılmıyo anlıyamadım 640*640 da yaptım fotoları ama😕
🙂 harbiden bakabilmek için 15 dkkadır bekliyorum 🙂 serhat sana dandik bi digital makine alıcam yoksa beni pc katili yapıcan ((🙂 ama eline sağlık yinede...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.