Apocalyptica
Kayıtlı Üye
Cuma günü 1. yıl bakımına gidicem orda söylicem bakalım ne olacak. daha önceden araba 1 haftalıkken daha direksiyondaki fabrikadan yanlış monte gelen golf kumandası vardı🙂 onu değiştirdiler ve airbag i çıkarıp kumandayı taktılar. ondan sonra uzun yola giderken bir aylıkken arabada bu ses geldi. daha önce götürdüm ama sorun yok dediler.
Ve benim sinir olduğum nokta ustalara göre ( ki bence ustalıkları tartışılır) araçta belirgin kullanma bozukluğu meydana gelene kadar bu tür şeyleri kusur olarak görmüyorlar.
Eminim garanti bitince değiştirelim derler🙂 Hizmet anlayışlarından ve yardımcı olma pisikojilerinden hiç memnun değilim... (Tabiki Kaysri ÖZSA için konuşuyorum...)
Ve benim sinir olduğum nokta ustalara göre ( ki bence ustalıkları tartışılır) araçta belirgin kullanma bozukluğu meydana gelene kadar bu tür şeyleri kusur olarak görmüyorlar.
Eminim garanti bitince değiştirelim derler🙂 Hizmet anlayışlarından ve yardımcı olma pisikojilerinden hiç memnun değilim... (Tabiki Kaysri ÖZSA için konuşuyorum...)