kışlık jantlarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan 4rd4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

4rd4

Kayıtlı Üye
2 kat atılmış hali:
dsc0785n.jpg

verniklenmiş hali:
dsc0789z.jpg

bijonlar:
dsc0791x.jpg

son hali:
fotoraf0014b.jpg

Eline sağlık çok hoş olmuş.Arabayı bunun üstüne gömeceksin tadından yenmez =) German Style 🙂

sprey boya ılemı yapıldı...ıslemler nelerdır bılgı verebılımsın arda??

tşkler arkadaşlar 4 5 saat sürdü yaklaşık.. işlemlere gelince önce jnatı bir güzel temizliyoruz sonra 800 lük zımpara ile zımparalıyoruz fazla derine inmeden daha sonra 2 kutu sprey jant boyası bır kutuda sprey vernık aldım uygulamandan önce sabunlu sıcak su ile iyice yıkadım jantları kuruladım uzaktan tutarak boyadım yaklaşık 20 şer dakka arayla 3 kere uyguladım en sonda bir kat vernik attım bijonlarda aynı şekilde sonuç bu :=)

tşkler arkadaşlar 4 5 saat sürdü yaklaşık.. işlemlere gelince önce jnatı bir güzel temizliyoruz sonra 800 lük zımpara ile zımparalıyoruz fazla derine inmeden daha sonra 2 kutu sprey jant boyası bır kutuda sprey vernık aldım uygulamandan önce sabunlu sıcak su ile iyice yıkadım jantları kuruladım uzaktan tutarak boyadım yaklaşık 20 şer dakka arayla 3 kere uyguladım en sonda bir kat vernik attım bijonlarda aynı şekilde sonuç bu :=)

elıne ve emegıne saglık tekrardan...sprey boyada ve vernıkte kullandıgın markayı pm atarsan sevınırım

39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt