Aynı konudan az önce açtım konunuzu görmedim.. Ben aracımın yakıt ortalamasından memnun değilim 1.6tdi dsg leon var 16model 16xxx kmde şehir içi trafikte kısa mesafe kullanıyorum 8.8 9.0 arasında yakıyor bazen 9uda geçiyorArkadaşlar malum havalar soğudu bu sogumayla birlikte sürüş aynı olmasına rağmen yakit tüketimi 100km/1-1.5 lt arttı kışın yakıt arttığını duydum da o kadar sakin kullanımda uzun yolda ℅6.5 den düşmedi
Aynı konudan az önce açtım konunuzu görmedim.. Ben aracımın yakıt ortalamasından memnun değilim 1.6tdi dsg leon var 16model 16xxx kmde şehir içi trafikte kısa mesafe kullanıyorum 8.8 9.0 arasında yakıyor bazen 9uda geçiyor
Ben istanbuldayım yakıt durumu bu yani canımı sıkanda bu.. 1.4fr ları görüyorum ortalaması 8.2 vs yani böyle olucağını bilseydim fr alırdım sıka sıka çatara patara gezerdim geziyoruz yakıtla uğraşmayalım dedik diye dizel aldık ama sonuç bu..bana fazla geldi malum Sivas ta kış daha ağır ama 1.2 tsı dsg benim aracım 8.1 civarı yakıyor.
kış şartlarında normal ama senınkı dizele göre bıraz abartmıs sankı 😀Bende 2004 cordoba var 1.4 tdi benimde ortalama 7.8 100 km normalmi acaba istanbulda kullanıyorum
Aynı konudan az önce açtım konunuzu görmedim.. Ben aracımın yakıt ortalamasından memnun değilim 1.6tdi dsg leon var 16model 16xxx kmde şehir içi trafikte kısa mesafe kullanıyorum 8.8 9.0 arasında yakıyor bazen 9uda geçiyor
![]()
![]()
1.6 dizel İstanbul şehir içi trafik de elde etmiş olduğum değerler siz anormal kullanıyorsunuz demek ki
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aynen bende şehiriçi 6-7 arası yakıyor siz biraz agresif kullanıyorsunuz herhalde.
İlgileriniz için teşekkürler bu akşam araba ilk bakımına girdi hava filtresi leş gibiydi belki bi nebze iyileşme olabilir..Bende üzülüyordum çok yakıyor diye 😀
Bendede 2016 1.6 TDI DSG Leon var 6,8 7,0 yakıyor