Seat Leon için 16 inç 5*112 kış lastiği arıyorum satmayı düşünen arkadaşlar cevap atarsa sevinirim..
lassa snoways era yada kış şartları zorlu ise iceways fiyat olarak uygundur kaliteli sorunsuz ithal derseniz nokian
Arkadaşım sen şüphesiz gönül rahatlığı ile nokian alabilirsin her türlü kefilim modeli de önemli değil karaborsaya düşmüş nokian olsun da çamurdan olsun neden dersen şu an aracımda kullanıyorum yol tutuşu mükemmel diyebilirim o kadar sert viraj almama rağmen esp yi bile devreye sokmuyor bridgestonede en ufak manevrada esp devreye giriyordu...Paşam Alacam Bi Nokian Bi sıkıntısını görürsem sana yollıcam, zorlan aldırıcan bana nokian..🙂😱
O değilde Kumho kullandınmı hiç onun Hakkında bilgin varsa onu merak ediyorum 😱key:
Arkadaşım sen şüphesiz gönül rahatlığı ile nokian alabilirsin her türlü kefilim modeli de önemli değil karaborsaya düşmüş nokian olsun da çamurdan olsun neden dersen şu an aracımda kullanıyorum yol tutuşu mükemmel diyebilirim o kadar sert viraj almama rağmen esp yi bile devreye sokmuyor bridgestonede en ufak manevrada esp devreye giriyordu...
kumhoyu bilemiyorum ama leonda kullanan arkadaşımın yorumuna göre ömrü kısa çabuk aşınan bir lastikmiş...