Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kimi'ye Redbull Seçeneği..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Fernando Alonso'nun, Ferrari'ye transferinin açıklanmasıyla, gelecek yılki sürücü piyasası önündeki ciddi belirsizlik de ortadan kalkmış oldu.

Formula 1 uzmanlarının büyük bir bölümü, Robert Kubica'nın Renault'ya geçmesini bekliyor. Bu transferin dün açıklanacağının tahmin edilmesine rağmen, Fransız L'Equipe gazetesi, anlaşmanın bugün duyurulacağını bildirdi.

Son spekülasyonlara göre, Kimi Raikkonen için sadece McLaren ve Toyota'nın değil, Red Bull Racing'in de harekete geçtiği belirtildi.

Sport Bild gazetesindeki haberde, Fin pilotun menajeri ile Red Bull arasında bir görüşme olduğu bildirildi. Bu arada Mark Webber'in gelecek sezon için Red Bull'la sözleşmesinin olduğu biliniyor.

Raikkonen'in menajeri Steve Robertson yaptığı açıklamada, "İnsanların boş araçları olmadığını düşündüğü takımlarla bile görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

Bir diğer spekülasyona göre ise, Renault, 24 yaşındaki Kubica'nın yanına yeni bir isim arıyor. Renault yönetiminin, Romain Grosjean'la devam etmek istemediğine inanılıyor.

Öte yandan Renault'nun ikinci pilotunu tespit etmek için Ocak ayına beklemeye hazır olduğu söyleniyor. Polonyalı pilotun takım arkadaşı olabilecek isimler listesinde Nick Heidfeld, Timo Glock ve Adrian Sutil'in yer aldığı kaydediliyor.

Bu arada Williams, gelecek sezon Rubens Barrichello'nun yanına, GP2 şampiyonu Nico Hulkenberg'i geçirmeyi planlıyor.

TurkiyeF1.com
 
Brawnda da Raikkonen iyi işler çıkarır Buttonla..RedBull bence tam Kimi'ye göre...
 
Geri
Üst Alt