KGS'ye indirim kalkıyor!

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ZGR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ZGR

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
14,927
Yaş
33
Karayolları Genel Müdürü Cahit Turhan, otoyol ve köprülerde Kartlı Geçiş Sistemi (KGS) gişelerinde Otomatik Geçiş Sistemi (OGS) uygulanan gişelere göre daha fazla zaman kaybı olduğunu belirterek, “KGS'ye uygulanan yüzde 20'lik indirim kaldırılacak, OGS kullanıcılarına uygulanan yüzde 20 indirim ise devam edecek” dedi.

Turhan, otoyol ve köprülerde otomatik geçiş sistemini teşvik etmek amacıyla, KGS ve OGS kullanıcılarına yüzde 20 indirim avantajı sağlandığını hatırlattı.

KGS geçişlerinin işlerlik açısından nakit geçişlerle benzerlik gösterdiğine işaret eden Turhan, şunları kaydetti:

“KGS gişelerinden geçişlerde OGS'li gişelere göre daha fazla zaman kaybı oluyor. Bu nedenle, otoyol ve köprü gişelerinde sürücülerin zaman kaybını önlemek ve trafikte akışı sağlayarak kuyrukları en aza indirmek, gişelerdeki 'dur-kalk'lara son vererek araçlardan çevreye salınan egzoz gazı ve hava kirliliğini azaltmak, akaryakıt tüketiminde tasarruf sağlayarak ekonomik kayıpların önüne geçmek amacıyla KGS'ye uygulanan yüzde 20'lik indirim kaldırılacak, OGS kullanıcılarına uygulanan yüzde 20 indirim ise devam edecek. Uygulamanın önümüzdeki hafta başlatılmasını amaçlıyoruz.”
 
bildiğim kadarıyla her araca OGS verilmiyo ama. ??
 
ogs var huzur var ama kimi zamanlarda o bile dert oluyo cunku ogs bile kitleniyooo
 
2.köprüde kitleniyo..
hakkaten sevmiyorum 2'yi..
 
genelde ogs olsada kaçak geçtiğim için hertürlü yerleştiriyorlar 🙂
 
Dİrek OGS ye geçin demiyolar böyle yapıyolar şaşıracak hal kalmadı.... neyseki var ogs sorun yok...🙂
 
Zaten kgs nin hiçbir mantığı yok araç yine duruyor kart uzatıp devam ediyor ogs ye teşvik açısından iyi olmuş.
 
zaten mantıklı olanıda ogs durup kartı okuttuktan sonra ne anlamı varkii
 
39,124Konu
763,837Mesajlar
21,881Kullanıcılar
rafetberkaySon üye
Geri
Üst Alt