Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kendisini Bıçaklayanları İçki Şişeleriyle Kovalayan Esnaf

zafa38

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Ara 2009
Mesajlar
2,189
Yaş
34
Dikkat Küfür Var...

http://www.youtube.com/watch?v=yVjEhv-2e-E&feature=player_embedded#at=39

ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir'de, bir Tekel bayiinde "içki değiştirme" meselesi yüzünden çıkan kavgada bıçaklanınca kendisine saldıran 4 kişiye 5 kasa içki dolu şişe atan esnaf, "Ben kendimi savundum, elime ne geldiyse attım. Attığım şişelerin sayısı belirsiz, tezgahları hep boşalttım. Yoksa beni öldüreceklerdi. Atışlarım süperdir" dedi.

Eskişehir'in Cumhuriyet Bulvarı'ndaki bir Tekel bayiinde meydana gelen olayda, kendisine saldırıp sol bacağından bıçaklayan M.D., M.A., M.K. ve H.D.'yi dükkandaki içki şişelerini atarak kovalayan oto kiralama dükkanı sahibi Ahmet Yılmaz, olayı İHA muhabirine anlattı. İlk attığı şişeyle iki kişiyi yıkan ve attığı şişelerin hemen hemen tamamını isabet ettiren Yılmaz, şahısların komşusundan haraç istediğini iddia ederek, "Ben şahısların tekrar dükkana geldiğini duyunca yerimde duramadım ve komşuma yardıma

gittim. Tartışma çıkınca beni bıçakladılar. Ben de kendimi savundum. Önüme ne geldiyse vurdum. Ama hiç kimse bana yardım etmedi, herkes seyretti. Yol trafğe kapandı. Etrafta 150-200 kişi toplandı. Bir de benim biri esnaf, diğeri polis olan arkadaşlarım yanımdaydı, olay üzerine onlar kaçtı. Tek başıma içeride kaldım. Şişeleri kendimi korumak için attım. Yoksa beni öldüreceklerlerdi. Ama bu arada şahıslardan biri bacağıma iki kez bıçakla vurmuş. Kan kaybedince bacağım uyuşmaya başladı. Bunun üzerine attığım

şişelerin sayısı belirsiz. Tezgahları hep boşalttım. Bayici Tuna, 'Ağabey atma, aman gitti' diye bağırdı. Ben de parasını vereyim dedim. Yoksa pisi pisine gidecektik. Beni satan arkadaşlarım kaçtı. Öyle insanlık olmaz. Onlar gitsinler başka ülkede yaşasınlar" diye konuştu.

Atışlarının 'süper' olduğunu söyleyen Yılmaz, kendisine saldıranlara mesaj göndererek şunları söyledi:

"Adalet böyle insanları serbest bırakmasın. Salacaklarsa bana versinler. Ben bıçak yarasından dolayı şu anda yerimden kalkamıyorum. 45 dakika kavga ediyorum, kendimi savunuyorum, kimse yardıma gelmedi. Beni bıçaklayan çocuğa ve küfredenlere onları yutturacağım. Bu konuşmamı aynen dinlesinler."

Alıntıdır.

---------- Post added at 01:29 ---------- Previous post was at 01:21 ----------

Bowling gibi attıgını yıkıyor adam :D:D: ne güldüm
 
yorum yapmicam bu konuya.
 
kimse bıçaklanmamış gibi geldi bana..
velakin zaten dükkana girenleri direkt asıcaksın ıslah olmaz bunlar..
 
bakkalın sahıbıde abı atma abı atma adamda dıyokı parasını verıcem sen polısı ara:D:D
 
adam rafta alkol bırakmamış.. Ama bende bıçaklanan kimseyi görmedim
 
Geri
Üst Alt