Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kazada direğe vuran oldu mu? Yardım...

GRKMSRGL

Kayıtlı Üye
Katılım
29 Ağu 2009
Mesajlar
5,250
Yaş
36
Bugün Tucsonun sınırlarını denerken bir elektirik direği devirdik bunun masrafını bizden nasıl alırlar bilgisi olan varmı? Kasko ödeyecektir ama önce bize mi gelecek ceza ?


Uploaded with ImageShack.us

 
geçmiş olsun ben ilk leonumla libadiye kavşağında üsküdara gitmek isterken yol ağzını kaçırdım vedireksiyonu kırıdım viraja doğru tam o sırada tucson suvun önsol çamurluğunu benim sağ kapıda gördüm araçları sağ çektik birde bakarızki benim kapıda ufak bi ezik tucsonun çamurluk tampoun sol ön farvs araç içelr acısı yani bence çok dandik bi araç böylebi anım olmuştu paylaşmak istedim
 
banada bu kazadan sonra tucson çok sağlam gibi geldi o haliyle aracı yolun kenarına aldım polis trafiği kapatma ceza keserim yada bizim çekimiz alacak aracı diyince ceza yada çekici parası ödememek için o halde aracı yolun kenarına aldım kaskonun çekicisi gelene kadar
 
Geçmiş olsun. daha önce de böyle bir konu forumdan birinin başına gelmişti diye hatırlıyorum ve hatırladığım kadarıyla ceza önce size geliyordu sonra siz ibraz ediyordunuz. Yanılıyor olabilirim.
 
geçmiş olsun..

direk konusunda ise kasko öder mi emin değilim ama 300-500 değil sağlam para isterler muhtemelen devlet malı..
 
Tucson'un sınırlarını keşke araziye çıkıp deneseydiniz.
Direğin parasını bildiğim kadarıyla kasko karşılamıyo.
 
araba benim değil o zaman beni bağlamıyor bu durum:)
 
Geri
Üst Alt