Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
varol abi hiç bir işlem yapılmadan uzerine boyattırana kadar bir macun attırt kapansın ustu geçici olarak o şekilde dursun pas falan yapmaz sıkıntı olmaz benim leonun sol arka kapısı vuruktu duzelttirdim boyayı kazıdılar yaklaşık bir karış yere macun yapıldı. 1 sene o şekilde gezdim hiç bişey olmadı. sıkınıt yapma abicim istanbula geldiğinde benim kaportacıma götururz fıstık gibi çıkarır anlayamazsın valla neresi boyanmış. en fazla da 50 lira falan tutar. çocucuğun elinde her zaman vw boyası oluyor. 1 gunde boyayıp bitiririz işini sıkma guzel canını abicim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.