immortal12
Kayıtlı Üye
foruma yeni katılmış biri olarak ilkkez konu açıyorum yanlış yaptıysam şimdiden özür dilerim.2000 model seat toledo aracımla geçenlerde virajı alamayarak sol kaldırıma ordan fırlayarak sağ kaldırıma çarptım tamponda çizik yok ama alttakımları yedim.direksiyon takılmaya başladı direksiyondan ses geliyordu yolda araba gezmeye başladı neyse hemen sanayiye goturdum rod kollları kırılmış değişti rod başları değişti direksiyon kutusu çatlamış oyle dediler onu tamir ettiler.travers yamulmuş onu duzelttiler toplam maliyetim 900 tl oldu bu rakam sizce normalmi bu birinci sorumdu.aracı teslim ettiklerinde direksiyon sertti kendini toplamıyordu tekrar goturdum ayar yaptık dediler ama eskisi gibi değildi yine tam anlamıyla toplamıyordu direksiyonda boşluk vardı bunun sebebi nedir bu ikinci sorum.sonra iki hafta geçti hiç kullanmadım dun bindim araca park ederken direksiyondan yüksek bir ses geldi sonra direksiyon yine takılmaya başladı.direksiyonu çevirince takılıyor ve sertleşti sadece park ediyordum çukura filanda girmedim hiç.tekrar götürdüm direksiyon kutusu ikiye ayrılmış dedi aynı kişi.travers değişecek kutu değişecek dedi.travers direksiyon kutusunu kırarmı buda üçüncü sorumdu.traversin çıkmasını arıyorlar yine bir masraf çıktı sizce neyapmalıyım traversin kutuya etkisi nedir arabalardan da hiç anlamam iyice bunaldım benzin döküp yakmayı bile düşünüyorum arabayı masraf üstüne masraf 🙁(..
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.SAYGILAR...
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.SAYGILAR...