Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Karbon kaplama Sigara paketi ve Çakmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşçilik fena sayılmaz:DAma sigara içmeyin en güzeli.Bu karbon renginde ciğerlere sahip olmak istemezsiniz diye düşünüyorum.

xx
 
karbon senden sorulursa kavisli bölgelere nasıl oturtuyoruz pot yapamadan karbonu..

ben sub woferın remote control düğmesinin altında kalan kısmına uygulatırken görmüştüm abi, fön makinası gibi bir ısıtıcıyla yumuşatarak yapılıyor
 
Abi şöyle iyi bir ısı tabancası olması gerek ama yok dersen al saç kurutma makinesini ısıtarak ver kavisi ama kavisi vereceğin yön çok önemli çünkü devamı gelen bölümlere göre hesap yapıp kavis lazım.Birde carbondan korkma gayet esnektir bunuda en güzel küçük bir parça ile ısıtıp test et.(parmakların biraz yanacaktır:D )Ama şunuda ekleyeceğim gerçekten el ecerisi ve tecrübeye sabit bir olay karbon kaplama.Ben yakın zamanda boyutu karbon life döndüreceğim:D.

xx
 
abi marlboro'nın bi sigarası var üzerinde yarış arabası falan var havaalanından almıştım ondada karbon desenleri var onu andırdı bana... :) ama internette bulamadım :(
 
bu mu
marlboro_cigarettes.jpg
 
kalkalı 4dk. olmadı kahvemi yaptım zorla bana 2. sigaramı yaktırdınız bu fotolarla.. :D :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt