Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kapıyı Açınca Yanmayan Aydıntla Işığı ....

orkun

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Kas 2009
Mesajlar
176
MErhaba Arkadaşlar Benim Araçta ön kapılar açılınca ışıklar yanmıyor sadece arka kapılar açılınca yanıyor bunların düğmesini vs. bulamadım bilen varmı...:):):)
 
onlar nerde abi nasıl kontrol edicez ben yapabilirmiyim onları bulamadım :():
 
kardaşımsın birgünde sorunsuz gel şu siteye:)
 
kardaşımsın birgünde sorunsuz gel şu siteye:)

ahh bee kankaa gelemicem galibaa yav bide hiç sormageçen bi soğuk vardı burda benim akü de zayıf biraz arabayı bi çalıştırdım öyle bi sarsıldıki çalışırken bende anlamadım resmen oynadım yerimden sarsıntıdan :):) neden böyle yapar bu anlamam...
 
servis ya da elektrikçide kısa süreli ilgi istiyo araba.. :)
 
bnm eski aracimda da yolcu kapisi acilinca yanmiyordu ama surucu kapisi acilinca yaniyordu 100 mu 150 mi ne istediler kapida bisi bozulmus dedim kalsin yanmasin :) ama garantisi warsa aracin hallederler hemen
 
aynı sıkıntı bendede var ama çözemedim yanıyordu eskiden şimdi yanmıyor :S
 
Aynı sorun bende de mevcut..:)Şöför kapısını açınca yanmıyor,diğer kapıları açınca yanıyor..Serviste kapı siwiclerinden kaynaklı olduğunu söylediler..Cenk'e söyledikleri gibi değişim artı işçilik 150 tl istemişlerdi..
 
Geri
Üst Alt