Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kalkıştaki titreme ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Adm

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Eyl 2009
Mesajlar
30
Yaş
39
arkadaşlar 2008 leonum 55bin km de bakımları zamanında yapıldı fakat kalkışlarda 1. ve 2. viteste ve rölantide iken titreme yapıyor. çok sinir bozucu birşey bu ve servise gitmeden size sormak istedim... problem ne olabilir ? fikri olan ?

türkçe işte dikkat etmeyince rezil edioo adamı =)) düzelltim
 
1. 2. viteste rölanti olmaz kardeşim anlamadım.Bir de benim araç 1.6 102 hp 8v motor rölantide titreme yapması normal diye biliyorum
 
arkadaşlar 2008 leonum 55bin km de bakımları zamanında yapıldı fakat kalkışlarda ve 1. ve 2. viteste rölantide iken titreme yapıyor. çok sinir bozucu birşey bu ve servise gitmeden size sormak istedim... problem ne olabilir ? fikri olan ?

Adem 1 ve 2 nci viteslerde mi titreme yapıyor yoksa rölantide mi ? Hangisi ?
 
Kalkışta da titreme varsa baskı balata sorunu olabilir..
 
vitesteyken yapıyosa devir fazla düşüyo olmasın ukalalık gibi olmasın ama..
debriyaja basarken oluyosa Mert abi rulez.. :)
 
cümleyi düzelttim... kalkışta ve rölantide de tiriyo ve hatta kalkışta düşük devri olmamasına rağmen hafif titrioo... tatlı tatlı kullanamıoosun sürekli agresif gibi ileri geri atıo arada bi :S
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt