Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

kahramanmaraş depremi

erdem1907

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2022
Mesajlar
69
Milletimizin başı sağolsun. Vefat edenlere Allah tan rahmet,geri de kalanlara sabır, yaralılara acil şifalar diliyorum. Deprem bölgesinde bulanan forum üyelerine yardımcı olabileceğimiz bir konu varsa lütfen bizi bilgilendirsin.
 
Arkadaşlar merhaba, bulunduğunuz ile göre değişecektir fakat paylaşmak istedim. Kurtarılan depremzedelerin bir kısmı Ankara'daki Şehir hastanesine getirildi. Bazıları ailelerini kaybetmiş çocuklar olmak üzere hala bazı şeylere ihtiyaç duymaktalar. Gözlemlenen kadarıyla yeni ve temiz kışlık kıyafet, çorap ve iç çamaşırı hatta ayakkabı yada kışlık terlik gibi yardımlar yapılabilir. Hemen hemen hepsinin kurtarıldığı zaman üzerinde ki kıyafetleri ile hastanede olduğu, hatta bazı çocukların ayağında hala çorap bile olmadığı gibi bilgi paylaşımı yapan arkadaşım oldu. Sizler de bulunduğunuz ilde mümkünse gidip gözlemleyerek, onların eksikliğini hissettiği yada ihtiyaç duyduğu şeyleri bizzat tespit edip onlara kendiniz temin edebilirsiniz. Bahsettiğim durum her yerde aynı mıdır veya o an için gidip gözlemlemek uygun düşer imi bilemiyorum maalesef. (Fakat yinede mümkünse kullanılmamış kıyafet ve çamaşır tercih etmenizi rica ederim, zira kullanılmış olanları eleyerek teslim almayabilirler)
Kolaylıklar diliyorum, herkese iyi günler.
 
Ankara da bulunan üyelerimizden rica edelim mümkünse biz maddi yardımı yapalım onlarda teslim etsin.
 
Geri
Üst Alt