Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kızının katiliyle evlendi

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
miriam-2299_ic.jpg


Mahkeme salonunda genç kadın, eli kelepçeli adamı gördüğünde ona doğru yaklaştı. Önce kucakladı sonra onu yanağından öptü. İlk bakışta normal gibi gelen bu kucaklaşmanın ardında büyük bir trajedi var.

Almanya'nın Hildesheim kentinde yaşanan olayda Andreas B 2 yıl önce 4 yaşındaki küçük kız Leonie'yi döverek ölümüne sebep vermekten tutuklandı. Ancak 32 yaşındaki Miriam B. öz kızını döverek öldüren erkek arkadaşıyla cezaevinde evlendi.

4 yaşındaki küçük kızı döverek beyin kanamasından ölümüne sebebiyet vermekten Andreas B 7.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Kızı öldürülen kadın, hapisteki kızının katiliyle evlenmekle kalmadı şimdi onun daha az ceza alması için davanın bozulmasını istiyor.

Hürriyet
 
Aşk böyle bişey demekki, gerçi bunlar biraz b.kunu çıkarmış ya neyse
 
ama hakancım aşk bu hani derler ya otada b.ka da :D
 
valla ben diyemedim sende kibar şekilde açıklamşsın :D
 
ağzına sağlık Hakan. insanlık nereye gidiyor?
 
Allah mesut bahtiyar etsin bunlar ölenle övünülmezi biraz abartmışlar......
 
Geri
Üst Alt