Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Jennifer Lopez'in ünlü diyeti

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Geçtiğimiz yıl şubat ayında ikiz çocukları Max ve Emme'yi dünyaya getiren Jennifer Lopez, geçen bu zaman zarfında sadece kilo vermeyi başarmadı aynı zamanda en güzel haline kavuştu. 40 yaşını dolduran seksi yıldız, doğumdan bu yana tam 25 kilo verdi.

Güzellik sırlarını In Touch dergisiyle paylaşan Lopez, doğumundan bu yana zorlu bir süreç geçirdiğini, dikkatli beslenme ve disiplinli bir spor programıyla herkesin ideal kilosuna kavuşabileceğini belirtti.

Şu sıralar yeni filminin çekimleri için günde 18 saatini sette geçiren Lopez, "Disiplinimden taviz vermiyorum" dedi.
Haftada ortalama dört gün, bir saat spor yapan Lopez, 10 dakika ısınma hareketleri yaptıktan sonra ağırlık kaldırma, kasları güçlendirme ve mekik hareketleri yapıyor. Lopez, iple egzersiz hareketleri yaparak kol, sırt ve bacaklarını güçlendiriyor. İp hareketlerinde ünlü yıldız ipe tutunarak kendisini yukarıya kaldırıyor. Ayrıca eliptik kondisyon bisikleti de kullanıyor.

GÜZEL YILDIZIN HAFTALIK SPOR PROGRAMI

Ünlü şarkıcı her gün bin 400 kalorilik özel bir beslenme programı uyguluyor.

Kahvaltı
Tam tahıllı undan yapılmış pancake, yanında çilek veya dilediğiniz kadar mevsim meyvesi.

Öğlen
Rezene ile tatlandırılmış ızgara balık ve yanında haşlanmış sebze.

Akşam
Tatlı patatesle servis edilen ızgara yağsız bonfile, yanında mantar ile.

Ara öğün
Diyet için hazırlanan tahıllı bar'lar.

ntvmsnbc
 
dert yok tasa yok sıkıntı yok ekonomik kriz yok...varsa yoksa kaşım güzel olsun kalçam güzel olsun spor yapiim diyet yapiim...ne güzel hayat beee :D o güzel olmicakta benmi olucam :D:D:D
 
herkes bu dıyetı yapsın:D
 
aslında düşündüm de bunları yiyen pek de aç kalmaz zaten..
gayet güzel çünkü kibrit kutusu kadar peynir vs. yok.. :)
 
gunde 400 kalorı şaka gibi:D
 
Bizleri ekonomik kriz yıpratıyor abi ne yapalım :)
 
bu hatunun poposu kaskolu değilmiydi ? Ben olsam onun yerinde perte çıkartırım popoyu parasını alır yan gelir yatarım ömür boyu :D
 
Onu bunu bilmemde,küçüklüğümden beri hastayım buna bi sempatim var.. :D
 
Geri
Üst Alt