Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Japonya GP'si 3 Yıl Boyunca Suzuka'da

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
24082009232952-suzuka_grid_1.jpg


Anlaşma önceki gün imzalandı

Toyota'nın sahibi olduğu Fuji'nin çekilmesiyle bu yıl Suzuka'ya alınan Japonya GP'si, varılan anlaşma sonucu 3 yıl bu pistte yapılacak.

Honda'nın sahibi olduğu Suzuka Pistinin organizasyonunu da yapan Mobilityland Corporation'ın Başkanı Hiroshi Oshima, Bernie Ecclestone ile anlaşmaya vardıklarını ve Japonya GP'sinin promosyonunu hızla sürdürdüklerini belirtti.

İki yıl aradan sonra Japonya GP'si bu yıl 4 Ekim tarihinde tekrar Suzuka'da yapılacak ve varılan anlaşmaya göre 2010 ve 2011 yıllarında da ev sahipliğini sürdürecek. Oshima konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada; "Suzuka Pistinin ve Japonya GP'sinin, ülkenin ulusal sportif etkinlikleri içinde çok önemli bir yeri vardır ve 3 yıl boyunca GP'nin burada yapılacak olmasından çok mutluyuz" dedi. Ecclestone ise, "Japonya GP'sini başarılı kılmak için elimden geleni yaptım ve yapmaya da devam edeceğim" dedi.

PadokF1
 
Suzuka da efsanevi bir pist ama Fuji upuzun start finish düzlüğü ile kendini özletecek..
 
abi Suzuka'nın ilk virajı S'leri son şikanı varken düzlüğün nesini özlüyosun.. :)
 
Geri
Üst Alt