Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
JANTLARIMI SPREYLE BOYAMAK İSTİYORUM ÖNERDİĞİNİZ SPREY VAR MI :)
Simdi evet jant boyamada kumlama sonrasi atılan boya en doğru yontem fakat simdi resimde gordugum üzere arkadaş janti çizmiş veyahut surtmus boya yaptirsa yine cizilecek yine cani sıkılıcak o yuzden istersen istersen 4 kutu diplast al tolga otodan kapla daha mantıklı olur surtsende ince zimpara ile duzeltip daha sonra rötuş yapabilirsin bence en mantiklisida bu kaldiki 40 veya 45 yanak lastikte çoğu jant modeli lastigin disinda kaliyor secim sizin jant boyama 300 400 arasi degisiyor plastidip 4x30=120 +1 kutu rötuş icin yapar sana 150 🙂 ben olsam böyle yaparım vossenlerim kaplamaydi benim rötuş yaparak devam ediyodum hep
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.