Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni kasa Honda Civic'te ki koyu renkli jantın ve Hyundai ix35'te ki jantın boya kodlarını arıyorum. Şanlıurfa'da ki bayilerine gittim iki firmanın servisinde kodları bilen çıkmadı. 🙂
Jantın boya kodunu direkt olarak bulmanız biraz zor.
@kadirtas001 'ın belirttiği gibi, gun metal boyatmak istiyorum derseniz ayarlarlar. Bir de direkt otomobil boyasıyla boyanmıyor olabilir. Jant boyaları bildiğim kadarıyla kaporta boyalarından daha yüksek ısıda pişiriliyor işlem sonrası.
Jant tamiri üzerine uzmanlaşmış yerler hem daha doğru boya kullanacaktır, hem de istediğiniz rengi rahatlıkla tuttururlar.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.