Jant bileği Hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emreee86
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emreee86

Kayıtlı Üye
Herkese hayırlı günler. Dün kış lastiklerini taktırdıktan sonra lastikçi sağ arka lastikte jant bileziğinin olmadığını ve bunun büyük sorun olacağını söyledi.. konu hakkında beni bilgilendirebilir misiniz acaba? Allah’a emanet olun kazasız belasız.

Çıkma jant derken sac jant mı kullanıyorsunuz?

eğer birisinde yoksa eski jant üzerinde kalmıştır öyle düşecek birşey değil eski jantları kontrol et yoksa

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bilezik taktir o zaman.salgi yapar balans sıkıntı olur.sert virajda tehlike yaratır aşırı yük bindiğinde bir tarafa.fazla maliyeti birşey değil

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Dün 10 tane lastikçi aradım yok dediler bir tanesi abi şuan herkes yoğun uğraşmazlar dedi
[doublepost=1510497183,1510497140][/doublepost]
Çıkma jant derken sac jant mı kullanıyorsunuz?
Hayır hocam çelik jant
[doublepost=1510497235][/doublepost]
eğer birisinde yoksa eski jant üzerinde kalmıştır öyle düşecek birşey değil eski jantları kontrol et yoksa

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eski jant değil yeni aldım kış lastiğine taktırdım yaz lastiğini sök tak yapmamak için abi

Dün 10 tane lastikçi aradım yok dediler bir tanesi abi şuan herkes yoğun uğraşmazlar dedi
[doublepost=1510497183,1510497140][/doublepost]
Hayır hocam çelik jant
[doublepost=1510497235][/doublepost]
Eski jant değil yeni aldım kış lastiğine taktırdım yaz lastiğini sök tak yapmamak için abi
Bilezik olmayan jant ikinci jant takımın mı
Eğer öyleyse diğerini çıkartırken dikkat etmemişlerdir ve çıkanın üzerinde kaşmıştır.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.

39,145Konu
763,892Mesajlar
21,926Kullanıcılar
BlacklockSon üye
Geri
Üst Alt