Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar ilk bakım zamanım gelmek üzere dün MBU gaziemirden fiyat aldım 745 tl dediler sizce fiyat nasıl? Yağ ,yağ filtresi ,polen filtresi,karter tapası değişcekmiş bazı kontroller yapılcakmış fren vs kontrolleri.
Merhaba arkadaşlar ilk bakım zamanım gelmek üzere dün MBU gaziemirden fiyat aldım 745 tl dediler sizce fiyat nasıl? Yağ ,yağ filtresi ,polen filtresi,karter tapası değişcekmiş bazı kontroller yapılcakmış fren vs kontrolleri.
Benim düldül için 600 lira fiyat verdiler bujiler dahil... Hem de 5 yaş üstü araba... Bundan 6-7 ay önce 300-350 civarına yaptırmıştım gene mbu'da... Onlar da ucmuş... Gene dışarıda yaptıracağım bakımı...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.