dmRhn
Kayıtlı Üye
Uzun zamandır araba araştırmaktan gerçekten yorulmuştum, Peugeot, Ford, Renault derken araba araştırmalarına devam ettim son olarak uğradığım SCW Platformu beni Seat ile buluşturdu. Buluşturmasında ki en büyük etken ise aralarında ki sıcak sohbet ve sıcak kanlılıkları oldu gerçekten, Seat araştırmaya başlarken birde baktım ki Seat Ibiza 2009 ve sonrası çok hoş ve güzel duruyor belki bütçeme uygun birşeyler de bulurum diye düşündüm araştırmaya başladım, SONUNDA BULDUM 🙂
Arabamın özellikleri ;
Model : Seat Ibiza 1.2
Yılı : 2010
Renk : Siyah
Plaka : 35 TNT 35
Vites : Manuel
Yakıt : Benzin ( 95 Oktan )
Km. : 69,8xx
Aracıma gerçekten aşık oldum diyebilirim zaten arabalara aşırı merakı olan birisiyim insanın kendi arabasının olması ve istediği arabanın olması başka bir keyif veriyor sürerken 😀 Araba Izmir 'den alındı ve 1000Km. boyunca 30x100RPM geçmemek şartı ile Izmir -> Denizli -> Istanbul ( Afyon Kütahya arası yol bakım çalışmasından dolayı 100km. dolandırdı yol ) 250TL evimin önüne kadar geldim.
Aşağı yukarı 170TL depo doluyor ( 45Lt. ) 620 - 650 Km. yol yapıyorsunuz 30x100RPM geçilmediği sürece, bilmiyorum iyi mi kötü mü yakıyor ama bana göre gayet iyi yani ben 60tl 'e Cumartesi günü denize gittim geldim eğlendim Tekirdağ 'da bu bana yeterliydi . Resimleri akşam çektikten sonra çoğaltıcam 🙂
Seat Ibiza 1.2 Elegance ve Ben
Arabamın özellikleri ;
Model : Seat Ibiza 1.2
Yılı : 2010
Renk : Siyah
Plaka : 35 TNT 35
Vites : Manuel
Yakıt : Benzin ( 95 Oktan )
Km. : 69,8xx
Aracıma gerçekten aşık oldum diyebilirim zaten arabalara aşırı merakı olan birisiyim insanın kendi arabasının olması ve istediği arabanın olması başka bir keyif veriyor sürerken 😀 Araba Izmir 'den alındı ve 1000Km. boyunca 30x100RPM geçmemek şartı ile Izmir -> Denizli -> Istanbul ( Afyon Kütahya arası yol bakım çalışmasından dolayı 100km. dolandırdı yol ) 250TL evimin önüne kadar geldim.
Aşağı yukarı 170TL depo doluyor ( 45Lt. ) 620 - 650 Km. yol yapıyorsunuz 30x100RPM geçilmediği sürece, bilmiyorum iyi mi kötü mü yakıyor ama bana göre gayet iyi yani ben 60tl 'e Cumartesi günü denize gittim geldim eğlendim Tekirdağ 'da bu bana yeterliydi . Resimleri akşam çektikten sonra çoğaltıcam 🙂
Seat Ibiza 1.2 Elegance ve Ben