Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
neyse kısmet ankara da goruscez okul bıtsın tr ye donus yapalımda.. Bende pazara kalabılsem ıyı olacaktı hep beraber gıderdık yarısa ama mecbur makedonya ya gıtmem lazım.. hayırlısı olsun bakalım
Erhan görüşürüz ben varım kardeşim yanlız sen odedigin yere geçme çünkü orası istanbul çıkışı...( b.çekmece ) telefonlaşalım cezmi abide olur tahminimce...
Tamam abi siz nasıl ve nerde isterseniz. Engin abi aldım numaranı.. bugun inşallah Bursa'dan 5 gibi cıkarım. 9 gibi de buyukcekmecede olurum nısanlımı evıne bırakır cıkarım eğer bugün bulusacaksak. cumartesı bulusacak her vakit uyar bana
o zaman ben engin abiyi ararım eger burada yazılanları gormezse.. yarın herkese uygunsa aksam 7 tepe ( nerde olduğunu bilmiyorum) 🙂 orada olsun merak ettım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya [email protected] mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.