Vadi puslu bu hafta ses cikmadi kimseden..en kısa zaman da orda da yapıcaz bu hafta aşureyi sosyal tesislerde dagitallim dedikDayı vadi'ye noldu
Vadi puslu bu hafta ses cikmadi kimseden..en kısa zaman da orda da yapıcaz bu hafta aşureyi sosyal tesislerde dagitallim dedik
Burda Bitmez..
Buluşmaya gelen arkadaşlarım cuma günü nasipse 1 e 3 e 5 e bakmadan gönülden ne koparsa kumbaraya atmanızı rica ediyorum, eskişehirde samet kardeşimizin verdiği bir adrese paket göndereğim o paketin içinde sizlerinde katkısı olsun, ihtiyacı olanlara ulaştıralım, paylaşmaktan vazgeçmeyelim.
az sadaka çok belayı def eder, unutmayalım.
[doublepost=1446013081,1446013019][/doublepost]vay sonra ulu abi ben duymadım ben görmedim okumadım demeyin 🙂🙂
Dayı vadi'ye noldu
Adam adamEyvallah dayı sen nereye biz oraya🙂
cCc dayı cCc
Ulu reyiz fetvayı verdi dagılınBuluşmaya gelen arkadaşlarım cuma günü nasipse 1 e 3 e 5 e bakmadan gönülden ne koparsa kumbaraya atmanızı rica ediyorum, eskişehirde samet kardeşimizin verdiği bir adrese paket göndereğim o paketin içinde sizlerinde katkısı olsun, ihtiyacı olanlara ulaştıralım, paylaşmaktan vazgeçmeyelim.
az sadaka çok belayı def eder, unutmayalım.
[doublepost=1446013081,1446013019][/doublepost]vay sonra ulu abi ben duymadım ben görmedim okumadım demeyin 🙂🙂
Ulu reyiz fetvayı verdi dagılın
Asure dagitiminda toplayak ulu reyiz
Burda Bitmez..