Istanbul cuma bulusması

Keyifli ve bol sohbetli buluşmalar Bursadan selamlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Buluşmaya gelen arkadaşlarım cuma günü nasipse 1 e 3 e 5 e bakmadan gönülden ne koparsa kumbaraya atmanızı rica ediyorum, eskişehirde samet kardeşimizin verdiği bir adrese paket göndereğim o paketin içinde sizlerinde katkısı olsun, ihtiyacı olanlara ulaştıralım, paylaşmaktan vazgeçmeyelim.

az sadaka çok belayı def eder, unutmayalım.
[doublepost=1446013081,1446013019][/doublepost]vay sonra ulu abi ben duymadım ben görmedim okumadım demeyin 🙂🙂

Buluşmaya gelen arkadaşlarım cuma günü nasipse 1 e 3 e 5 e bakmadan gönülden ne koparsa kumbaraya atmanızı rica ediyorum, eskişehirde samet kardeşimizin verdiği bir adrese paket göndereğim o paketin içinde sizlerinde katkısı olsun, ihtiyacı olanlara ulaştıralım, paylaşmaktan vazgeçmeyelim.

[doublepost=1446013081,1446013019][/doublepost]vay sonra ulu abi ben duymadım ben görmedim okumadım demeyin 🙂🙂

çok iyi düşünmüşsün abi
[doublepost=1446015755][/doublepost]
Dayı vadi'ye noldu

ooo doğu bey sendemi buralardasın

Ulu reyiz fetvayı verdi dagılın
Asure dagitiminda toplayak ulu reyiz

Burda Bitmez..

• Beğen
Reaksiyonlar: ULU
39,125Konu
763,842Mesajlar
21,882Kullanıcılar
Geri
Üst Alt