Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Inception/Başlangıç

mfb

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Eyl 2009
Mesajlar
1,332
biraz geç kaldım yazmakta ama eğer hala izlemiyenler var içimizde kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum 2010 yılının en başarılı filmli olmaya aday bence şu anda.

Fragman


Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) çok yetenekli bir hırsızdır. Uzmanlık alanı, zihnin en savunmasız olduğu rüya görme anında, bilinçaltının derinliklerindeki değerli sırları çekip çıkarmak ve onları çalmaktır. Cobb’un bu ender mahareti, onu kurumsal casusluğun tehlikeli yeni dünyasında aranan bir oyuncu yapmıştır. Ancak, aynı zamanda bu durum onu uluslararası bir kaçak yapmış ve sevdiği herşeye malolmuştur. Cobb’a içinde bulunduğu durumdan kurtulmasını sağlayacak bir fırsat sunulur. Ona hayatını geri verebilecek son bir iş; tabi eğer imkansız “başlangıç”ı tamamlayabilirse. Mükemmel soygun yerine, Cobb ve takımındaki profesyoneller bu sefer tam tersini yapmak zorundadır; görevleri bir fikri çalmak değil onu yerleştirmektir. Eğer başarırlarsa, mükemmel suç bu olacaktır. Ama ne dikkatle yapılan planlamalar, ne de uzmanlıkları, onları, her hareketlerini önceden tahmin ettiği anlaşılan tehlikeli düşmanlarına karşı hazırlıklı kılabilir. Bu, gelişini sadece Cobb’un görebildiği bir düşmandır.

sinemalar.com'dan alıntıdır

video gözükmüyorsa

www.navige.com
 
Furkan begendinmi gercekten? Yaa matrix gibi 3 bolum..her sene bir bolumu vizyona girecek..matrix cakmasi geldi bana..ama tabiki sezonun en iyilerinden..zindan adasi daha iyiydi bence..saygilarimla.araban da hayirli olsun cok yakisikli masallah...
 
dün gittim filme..
çok beklentiye girmeden izleyeyim ki hayal kirikliği olmasin dedim..
hayatimda tek karesinden sıkılmadan pür dikkat izlediğim çok nadir filmlerden..
katmanlar arasi geçişler falan çok güzel yapilmiş...
keşke hiç bitmese 1 saat daha sürseydi diye çiktim..
kesinlikle tavsiye ederim..
 
Furkan konuyu görünce inceleyim dedim filmi 10/9 puan almış herkez başarılı diyor.. Eğerki bu akşam işim çıkmazsa izlemeye gideceğim :)
 
film gayet güzel hatta son 2-3 sene içersinde vizyona giren en güzel filmlerden kesinlikle..
velakin benzer şekilde rüya olayını bayaa bayaa isterdim..çok çok eğlenceli bi olay.. :)
 
2 saat önce geldim filmden 10/7 puan veriyorum :)
 
ya ben çok çok fazla sinemaya gidiyorum o yüzden kolay kolay artık film beğenmiyorum açıkcası :) film çirkin değildi ama beni dehşete düşüren birşeyde yoktu 3 puan kaybıda matrix esinlemesi biraz..
 
açıkcası dün konuyu gördüm ve ilk yorumu yazan olmak istemedim çünkü yorumum negatif olacaktı..007 kaan'ın dediği gibi matrix esintileri var..uyuma sanal dünya..
ben ilk çıkığında gittim ve beklentilerim yüksekti onu bulamadım..evde hep HD izlediğim için görüntü kalitesini beğenmedim..ilk ordan soğudum..ilk 20 dakika çıkasım geldi(ama bir filmden çıkmam..sadece bir kere bir filmden çıktım..o da ispanyolca idi o yüzden) ama daha sonra konuya merak sardım.. zaten tutulursa devamı gelecek..dönen fırfırı hepimiz gördük.filmin sonunda .tabiki filmi de öldürmeyeceğim..sadece ben beğenmedim ama beğeniler değişebilir..
 
Matrix'de rüya değildi ama.. :)
esintiler var ama doğru..
 
Geri
Üst Alt