İlk arıza ışığımız yandı

WhiTeRaVeN

Kayıtlı Üye
Katılım
20 Nis 2013
Mesajlar
236
Yaş
45
Az önce aracı durdurdum ve kontağı tekrar açtığımda fotoğraftaki gibi bir uyarı ile karşılaştım. Hava yastığı lambası da sönmüyor. Birkaç kez kapatıp açtım ama malesef uyarı hala var. Sanırım servis yolu göüzküküyor.

 
Geçici bir arızadır tampon sökülüp takıldığında da çıkıyor bilgisayara bağlanıp silinir sanırsam 😱key:
Hiçbirşeyi sökmedim aslında. Ben aracı durdurup kontağı kapattım, eşim de yolcu koltuğundaydı ve araçtan indi. Sonrasında ben aracı yarım kontak açtım ve uyarı belirdi. Acaba yolcu koltuğu altındaki sokette mi bir sorun oldu?
 
Soketle ilgili bir sorundur muhtemelen. Servis hemen cozecektir kardeşim. Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum.
 
Soketle ilgili bir sorundur muhtemelen. Servis hemen cozecektir kardeşim. Önemli bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Servise götürmek de benim için dert. Servisin çalıştığı saatlerde bende çalışıyorum malesef 🙂. Servise gitmeden halletmenin yolu da yok sanırım.
 
Halletmenin muhakkak bir yolu vardır da şimdi durduk yere Amerika'yı da yeniden keşfetmeye gerek yok. 🙂
Tanıdık biri varsa servise o götürsün olmazsa.
 
Selçuğun dediği gibi koltuk altında airbag soketleri var onlar oynamış olabilir. Akü zayıfsada anlık verebiliyor bu hatayı. Bilgisayara bağlandıtğında büyük ihtimal sorun çözülür.
 
39,150Konu
763,905Mesajlar
21,935Kullanıcılar
esatbaran28Son üye
Geri
Üst Alt