ilk aşırı hız cezamı yedim arkadaşlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CanKan00
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
cezayı aralık10 itibari ile yemiştim 15 gün içinde ödersem 4/1 oranında düşüyormuş vakit kaybetmeden bugün maliye ye gidip 198.75tl yatırdım 🙁

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

Geçmiş olsun bana da 128TL ceza gelmişti, ilk kademeden yemiştim ben cezayı. Ödemedim daha ödemicem de 😀

aynı şeyi bende düşünmüştüm fakat maliyenin mutlaka alıcağını hatta faiziyle birlikte maliye avukatının icraya vererek faiziyle alıyormuş sağlam kaynaktan duydum söylemesi benden tatbik etmesi sana kalmış 🙂

cezayı aralık10 itibari ile yemiştim 15 gün içinde ödersem 4/1 oranında düşüyormuş vakit kaybetmeden bugün maliye ye gidip 198.75tl yatırdım 🙁

---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post was at 22:59 ----------

aynı şeyi bende düşünmüştüm fakat maliyenin mutlaka alıcağını hatta faiziyle birlikte maliye avukatının icraya vererek faiziyle alıyormuş sağlam kaynaktan duydum söylemesi benden tatbik etmesi sana kalmış 🙂

Yok yok ben internetten araştırdım yuzde 5 faiz geliyo her ay ve ceza kesinlikle şu anki tutarının 2 katını geçemiyo. Yani ben 5 sene sonra arabayı satarken öderim 250TL'mi şimdi 128TL ödeektense 😀

Yok yok ben internetten araştırdım yuzde 5 faiz geliyo her ay ve ceza kesinlikle şu anki tutarının 2 katını geçemiyo. Yani ben 5 sene sonra arabayı satarken öderim 250TL'mi şimdi 128TL ödeektense 😀
oda iyimiş 😀
arkadaşlar harbi bu aşırı hız cezasının aslı astarı nedir kesin net bilgi verecek arakadaşımız varmı aramızda??

---------- Post added at 02:48 ---------- Previous post was at 02:47 ----------

Geçmiş olsun Erhan abi...
sağol sezginim göründüğü üzere geçirdiler 😀

39,131Konu
763,847Mesajlar
21,889Kullanıcılar
dfatih3Son üye
Geri
Üst Alt